Overzicht behandelingen

De Venus Freeze-behandelingen zijn er in prijzen variërend van €75,- tot €175,- per behandeling. Kijk op de site welke behandeling je wilt en maak een afspraak onder 'VENUS FREEZE' of neem contact met mij op.
De Reviderm Microdermabrasie-behandelingen is alleen-staand voor €85,- of in combi voor €105,- per behandeling. Kijk op de site welke behandeling je wilt en maak een afspraak onder 'Microdermabrasie' of neem contact met mij op.
De Celluwell PhotonLaser is een krachtige remedie tegen huidveroudering. Prijzen per behandeling vanaf €40,-. Kijk op de site welke behandeling je wilt en maak een afspraak(onder 'softlaser') of neem contact met mij op.
De O2 Intraceuticals-behandeling geeft je huid een opkikker bijv. voor speciale dagen! Prijzen per behandeling vanaf €69,-. Kijk op de site welke behandeling je wilt en boek onder O2 Intraceuticals of anders neem contact met mij op.
Dermatude Microneedling Alternatieve faceliftbehandeling, Digitaal aangestuurde naaldmodules, i.c.m. serum, zorgen voor stimulatie van collageen en elastine. Prijzen per behandeling vanaf €40,-. Kijk op de site welke behandeling je wilt(en boek onder 'anti-ageing') of neem contact met mij op.
De naaldloze Meso-therapie verbeterd zichtbaar de conditie van de huid, middels 4 verschillende fases. Prijzen per behandeling vanaf €95,-. Kijk welke behandeling je wilt(en boek onder'anti-aging') of neem contact met mij op.
De bindweefsel massage is een deep-tissue massage, gericht op huidverbetering en stimulering van het weefsel. Prijzen vanaf €55,-. Kijk op de site welke behandeling je wilt(en maak een afspraak onder 'huidverbetering') of neem contact met mij op.
Een Image-behandeling, als je gaat voor resultaat. Peelingen en facials in verschillende sterktes. Prijzen vanaf €69,-. Kijk op de site welke behandeling je wilt(en boek onder 'huidverbetering') of neem contact met mij op.
Ontdek de wereld van DARPHIN, waar ontspanning en huidverzorging/verbetering samen komen. Prijzen per behandeling vanaf €67,50. Kijk op de site welke behandeling je wilt(en boek onder 'huidverzorging') of neem contact met mij op. Ook voor de producten.
De make-up van Jane Iredale is op basis van natuurlijke mineralen en worden door zelfs de meest gevoelige huiden prima verdragen. Prijzen zijn verschillend voor div. producten. Neem contact met mij op voor meer informatie.