Huidproblemen

Behandelingen voor huidproblemen

Op diverse manieren, kunnen er zich problemen met de huid voordoen. De milde vormen maar ook ernstigere, waar mensen echt onder gebukt kunnen gaan. Met de goede middelen/levensstijl kan er een hoop aan gedaan worden. Er zijn diverse behandelmethodes om: Acné, Rosacea, Hyperpigmentatie en gevoelige huiden te helpen. Kies uit onderstaande behandelmogelijkheden en maak daarvoor een afspraak.

Aanbevolen behandelingen:

Milde Pigmentvorming, aanbevolen beh. de Harmonizing Brightening Facial.(vanaf €57,50) Voor de gevoelige huid, aanbevolen beh. de Serene Soothing Facial.(vanaf €57,50) Boekbaar onder 'huidverzorging'
Voor de acnéhuiden, aanbevolen behandeling Acnéfacial,Acné Lift I en II. Prijzen vanaf €79,-, Rosaceahuiden aanbevolen beh.:Signaturefacial(mild) en Signaturelift. Prijzen vanaf €79,-. Hyperpigmentatie: Illumafacial en Lightening lift I of II, prijzen vanaf €85,- En voor de gevoelige huidjes: de Ormedic Facial of Lift. Prijzen vanaf €79,-(boekbaar onder 'huidverbetering')

Aanbevolen behandelingen met apparatuur:

BRIGHTENING AND LIGHTENING-treatment. Behandeling met de Opulence produkten die werken op pigmentclusters in de huid. Voor een egale teint. 2.CLARITY-treatment, voor de acnéhuid. De zuurstofbehandeling maakt de ontstekingen rustiger tezamen met de werkstoffen in het serum (boekbaar onder O2 Intraceuticals)
De Metatherapy DERMATUDE, Kan ingezet worden als de acnéhuid rustig is(zonder ontstekingen) om littekentjes te verbeteren.(boekbaar onder 'Dermatude')
De energie van het softlaserapparaat, zorgt voor het herstel van de huid igv ontstekingen bij acné en rosacea. Kan extra ingezet worden bij elke behandeling voor een extra boost.(boekbaar onder softlaser)