Anti-ageing

Anti-ageing behandelingen

Ouder worden, het gaat vanzelf en helaas is dit ook zichtbaar aan onze huid. Maar we kunnen met allerlei behandelingen dit proces vertragen en daar waar schade inmiddels is aangericht, de huid dusdanig stimuleren, dat we weer met plezier in de spiegel kunnen kijken. Natuurlijk kunnen we van een 50-jarige huid geen 20-jarige huid meer maken, maar we kunnen het proces zeker vertragen en verbeteren. Zorgen dat de huid weer gaat stralen...

Aanbevolen behandelingen:

Signature Lift, Wrinkle Lift I, Wrinkle Lift II (pas NA Lift I),  of Perfection Lift (pas NA Lift I/II)  Vanaf € 85,00. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.
Signature-,Max-,Illuma- en WrinkleFacial. Vanaf € 80,-. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina, onder'Huidverbetering'
  • Predermine Collectie - voor de huid met diepe rimpels, gebrek aan stevigheid en elasticiteit
  • Exquisage - Voor de vrouw of man met een positieve levenshouding, geeft de natuurlijke GLOW weer terug aan de vrouwen of-mannenhuid
  • Ideal Resource - verfijnt de huidstructuur, de poriën en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina(onder 'huidverzorging'). Prijzen vanaf € 65,-(60 min) en € 95,-(90 min)
De 'Stimulskin Plus' collectie wordt ingezet, maakt de huid zichtbaar voller, lift en verbetert het aanzien van de gezichtscontouren. Verheldert ouderdomsvlekjes. Prijzen € 105,-(60 min) en € 142,50(90min) maak afspraak onder'huidverzorging'

Aanbevolen behandelingen met apparatuur:

Multipolaire Radiofrequentie icm Magnetische pulsen, zorgen voor een nieuwe aanmaak van Collageen en Elastine EN..... Fibroblasten (die zorg dragen voor de aanmaak). Hierin is Venus 'Uniek'. Resultaat, een versteviging van de huid. Behandelingen mogelijk voor gezicht en/of lichaam.
Het alternatief voor een Facelift. Nieuwe methode voor huidverbetering,-verjonging, hydratatie en herstel. Aanbevolen behandelingen: Gelaatsbehandeling Full Facial (extreme lifting) of stemmCell reactivator vanaf € 120,- of full rimpelbeh. vanaf € 60,-. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.
Naaldloze mesotherapie, waarbij werkstoffen dieper in de huid gebracht kunnen worden. 4 verschillende fases zorgen ervoor dat de huid beter doorlaatbaar wordt. Aanbevolen Behandelingen: Mesofiller of Mesolift vanaf € 90,-.Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.
Behandelingen met direct resultaat, voor DIE klanten die er stralend uit willen zien. Oppepper voor de huid. Puur hyaluronzuur zorgt voor verminderen van de fijne lijntjes. Aanbevolen behandelingen: Guess my Age en Conceal My Age vanaf € 109,-. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.
Geeft nieuwe energie aan de huid middels koudlaser. Meestal vooraf aan een huidverbeterende behandeling of op zich. Hierdoor nog beter eindresultaat. Diverse behandelingen vanaf € 40,-. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.
Dieptemassage die de structuur van het weefsel verbeterd, niet voor de ontspanning maar voor huidverbetering. Beste resultaat in kuur. Behandelingen vanaf € 55,-. Kijk in de lijst met mogelijkheden op de afspraak-pagina.