Page content

SoftLaserbehandeling

Ook de bekende hamsterwangetjes en een verslapt kaakcontour ontstaan door het verminderende vetweefsel en slapper worden van de spieren.

Hoe kan je dit tegengaan?

Door de PHOTONLASER, is het mogelijk dit verouderingsproces te vertragen.

Let wel: ANTI-AGEING is niet een quick fix methode met onrealistische beloftes!

Een huid van een 50-jarige, zal nooit meer de huid van een 20-jarige worden, MAAR het is wel mogelijk om met een LICHT/PHOTONLASER-behandeling (een deel van) de opgelopen achterstand in te halen en daarbij tegelijkertijd de algehele conditie en het functioneren van de huid te verbeteren.

Zo kan met regelmatig onderhoud het natuurlijk verouderingsproces worden afgeremd en kunnen we de huid helpen het behaalde niveau vast te houden. Op die manier zal de huid er voor de leeftijd JONGER,LEVENDIGER en veel GEZONDER gaan en blijven uitzien.

Dit in tegenstelling tot, bijvoorbeeld, de botoxinjectie en chirurgische ingrepen, waar er wel direct resultaat wordt geboekt, maar NIET aan huidverbetering maar slechts aan TIJDELIJKE huidverjonging…, wordt gewerkt.

Dus ga je voor daadwerkelijke huidverbetering op lange termijn, boek nu een SOFTLASERbehandeling! En laat je verrassen door het resultaat…

Maak nu een afspraak voor een SOFTLASERbehandeling. Kijk onder "SOFTLASER behandeling" in de lijst.