Bekijk nieuwe producten in mijn salon

Regelmatig heb ik nieuwe producten in mijn salon en wil deze graag al laten zien.

Image Skincare Renewing Ritual Set

Ga voor een stralende huid dit najaar met de Renewing Ritual Gift Set. In deze mooie set hebben we de kanjers van IMAGE Skincare die de strijd aan gaan met huidveroudering gebundeld. ’s Nachts werkt je huid het hardst aan huidverbetering. De Renewing Ritual Gift Set bevat dan ook een compleet avondregime, waardoor je gevoed de nacht in gaat. Let op: door de actieve werkzame ingrediënten in de producten is deze set minder geschikt voor de acnehuid. Inhoud:
• THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser
• AGELESS – Total Pure Hyaluronic Filler
• VITAL C – Hydrating Repair Crème
• I MASK – Firming Transformation Mask (miniatuur)
• ILUMA – Intense Brightening Serum (miniatuur)

De Renewing Ritual gift-set kost nú €129,- (origineel: €198,-)


Image Skincare Beauty Sleep Set

Wat zit er in deze Set?

  • THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser: deze zachte cleanser zorgt voor een goede balans en optimale pH-waarde van de huid. Plantenextracten en -stamcellen voeden de huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • VITAL C – Hydrating Overnight Masque: kan je huid na een avondje doorhalen, een drukke werkweek of gewoon überhaupt wel een flinke beauty-boost gebruiken? Probeer dan dit schoonheidsslaapje in een potje eens. Bevat een uniek drievoudig mineralen-complex, algenextract, hyaluronzuur, antioxidanten en vitamine C en geeft de huid extra energie en hydratatie terwijl je slaapt. Zo wordt je verfrist en met een glow wakker!
  • I MASK – Hydrating Hydrogel Sheet Mask (2x): deze fijne sheet masks zijn de ultieme quick-fix voor een directe hydratatie boost. Werkt verkoelend en verzachtend door de krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. Ideaal bijvoorbeeld na een lange vlucht, als je huid droog en vermoeid is of tijdens de drukke feestdagen.
  • VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum (travel size): onze absolute bestseller! Het grote voordeel van dit ultiem hydraterende serum op basis van vitamine C, is dat je het kunt gebruiken bij alle huidtypes. Zo is het geschikt voor een droge/gedehydrateerde huid en bij zeer gevoelige huidtypes. Het geeft verlichting bij rosacea, roodheden of na afloop van een intensieve behandeling. Daarnaast helpt het de huid herstellen bij zonbeschadiging. Zelfs bij een vette of acne-gevoelige huid kun je dit serum mooi inzetten. Een echte alleskunner dus!
  • IMAGE Skinncare Pure Silk Sleep Mask: dit luxe zijden slaapmasker tilt je slaap naar een hoger niveau.

Sluit je ogen, zet dit masker op en slaap jezelf mooi.

De Beauty Sleep-set kost €95,-


Eindejaars-set DARPHIN

‘Ingeblikt’ 4 verschillende oliën. 8-Flowers, Jasmijn, Tangerine én Camille 4ml. om eens wat anders te proberen! Voor €69,95

En bij het INTRAL-serum(€60,-) gratis een verpakking INTRAL Redness relief crême én ook de Camille olie 4ml.!